100% tilfredshed eller pengene tilbageForsendelse 28 DKK
 

FAQs skovflåte halsbånd

Virker det virkelig?
Svar: I starten var vi meget skeptiske, men i løbet af årene har vi fået en masse positiv respons fra så mange kunder, at vi tør sige: Ja, det gør.

Hvordan virker det?
Svar: Rav bliver negativ elektrostatisk opladet når det gnides imod visse materialer, f.eks. hundens pels. Denne lille mængde spænding synes at afholde skovflåterne fra at bide. Derfor er det vigtigt at halsbåndet ikke sidder for stramt rundt om hundens hals. Et for stramt halsbånd vil ikke skabe nogen friktion, og vil derfor ikke medføre nogen spænding.
 
Hvordan fik i ideen?
Svar: Vi har ikke opfundet denne ide. Denne form for halsbånd er tidligere blevet solgt på andre markeder. I vores tilfælde startede det hele med, at en kennelejer spurgte os om vi ikke kunne producere et til hende. Hun fandt os online, da vi også lave ravsmykker.
 
Behøver jeg at skifte halsbånd efter noget tid?
Svar: Nej, virkningen varer ved så længe halsbåndet er intakt.
 
Hvorfor er der 2 forskellige modeller?
Svar: Vi køber rav i forskellige størrelser og betaler per gram. Derfor sorterer vi ravet i to forskellige størrelser, hvilket resulterer i to forskellige designs.
 
Hvilken model virker bedst?
Svar: Funktionen er den samme i de olike modeller. Vælg det design du synes der passer bedst til din hund.
 
Virker det til alle racer?

Svar:  Ca. 1 ud af 100 kunder oplever ikke den ønskede effekt, og sender derfor halsbåndet retur for at få pengene tilbage. Vi tilbyder altid en 100% tilfredshed eller pengene tilbage garanti.
 
Kan jeg kombinere halsbåndet med andre skovflåtbeskyttelses midler?
Svar: Halsbåndet mister ikke sin effekt når det bruges i kombination med andre midler. Vi anbefaler dig dog at undersøge om de andre midler kan kombineres med halsbåndet.
 
Hvordan ved jeg hvilken længde jeg skal bestille?
Svar: Læs venligst vores bestillingsguide, der finder du en beskrivelse af hvordan du måler din hunds hals og får den rigtige længde.
 
Mister halsbåndet sin effekt hvis hunden svømmer eller bliver våd?
Svar: Ravet oplades ikke på en våd hund, men så snart hundens pels bliver tør oplades ravet atter. Halsbåndet bliver ikke beskadiget af vand.

Virker det endda på katte?
Svar: Ja, det gør det.
 
Virker det endda på mennesker?
Svar: Desværre ikke.